• 010 320 200
  • 010 501 036
  • 0614245800

> Hotel Best Los Angeles - Salou, Kosta Dorada

  • 0 dana, 0 noci
  • već od

Opis Destinacije

Kosta Dorada - naziv je dobila po dugim peščanim plažama, koje pokrivaju oko 800 ha (hektara) obale i zajedno sa Kosta Bravom (severno od Barselone) predstavlja turističku regiju koja je po količini smeštajnih kapaciteta na drugom mestu u Španiji, odmah posle Balearskih ostrva. Katalonske planine, koje se pružaju paralelno sa obalom, štite primorje od provale hladnih vazdušnih masa, te se tako ova oblast odlikuje prijatnom mediteranskom klimom, pogodnom za boravak tokom cele godine. Pitomi pejzaži ispunjeni šumama, maslinjacima, vinogradima, pitoresknim gradovima sa značajnim kulturno-istorijskim vrednostima i kristalno čisto more, razlog su što ovu regiju godišnje poseti preko 3 miliona turista.Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 17/2020 kategorija A 40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Lokacija:
hotel Best Los Angeles je idealno lociran, ne pešačkoj je udaljenosti od centra mesta Salou (oko 1 km), 300 m od plaže Kapeljans a i druga, duža plaža Larga je veoma blizu. Udaljen je oko 4 km od tematskog parka Portaventura sa kojim je dobro povezan gradskim prevozom. 
 
Hotelska ponuda: 
dva bazena od kojih je jedan za decu, restoran, bar, igralište za decu, mini klub, animacija, spa, đakuzi, parking, Wi-Fi. 
 
Sobe: 
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (na upit, uz doplatu), kupatilo.
 
Ishrana: 
polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak, večera) - samoposluživanje, izbor više jela. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FTSlične Ponude