• 010 320 200
  • 010 501 036
  • 0614245800

> Trebinje i Dubrovnik - 4 dana, BiH i Hrvatska

  • 4 dana, 1 noci
  • već od 49€

Opis Destinacije

Divna nostalgična tura ka najlepšim gradovima Hercegovine sa posetom prelepom Dubrovniku… Klima u decembru i januaru mesecu u ovom delu Balkana je zaista prijatna, te je i idealna destinacija za doček nove godine. Put vodi u Trebinje, jedan od najlepših gradova na Balkanu sa svojim čuvenim platanima i stihovima Jovana Dučića… Kameni grad sa divnim ambijentima, kao stvoren za uživanje. Mostar sa druge strane reprezentuje istoriju ovih krajeva sa svojom drevnom kaldrmom, starim sokacima i zanatlijskim radnjama. Grad pesme i sevdaha sa neverovatnim ambijentima i sjajnim restoranima. O Dubrovniku ne treba puno pričati. Dovoljan je jedan jedini pogled na ovaj grad pa da Vas obuzme ushićenje. Grad pod zaštitom UNESCO-a sa drevnim zidinama i svojom slavnom istorijom. Pridružite nam se na ovom zaista lepom putovanju. Srećna Vam bila nova 2019. godina!Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 269/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

TERMIN PUTOVANJAHOTELREDOVNA CENASPECIJALNA CENA
Važi do popune akcijskih mesta!

22. – 25.05.2020.AĆIMOVIĆ 3*80€49€
19. – 22.06.2020.AĆIMOVIĆ 3*80€40€
Navedena cena uključuje:
prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)

1 noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak –klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3*** u Trebinju

smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)

obilazak Trebinja u pratnji turističkog vodiča

organizacione troškove

Navedena cena ne uključuje:
Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte

Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 4 € u din. protivvrednosti)

Ostale nepomenute usluge

Doplatu za jednokrevetnu sobu – 15 € (isključivo na upit)

Fakultativne izlete i programe:

Manastir Tvrdoš i Hercegovačka Gračanica 5 € (min. 25 putnika)

Dubrovnik 10 € (min. 25 putnika)

Vožnja brodom u Dubrovniku 10 € ( min. 10 putnika)

DOPLATA ZA TRANSFER IZ NOVOG SADA – 2000 dinara (minimum 4 putnika)
HOTEL „AĆIMOVIĆ“ 3***, Trebinje http://www.acimovictrebinje.com/index.php/hotel-acimovic 
Hotel se nalazi oko 1 km od istorijskog centra Trebinja. Hotel je standardne kategorije, poseduje 26 smeštajnih jedinica, mali lobi sa dnevnim boravkom, recepciju, aperitiv bar, salon za posluženje doručka. Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, klima uređaj, lcd TV, mini bar.
1. DAN, PETAK        BEOGRAD 
Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Srbiju, pored Čačka i Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, SUBOTA        TREBINJE – TVRDOŠ I HERCEGOVAČKA GRAČANICA (fakultativno)
Nastavak putovanja za Trebinje, pored Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 15h. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN, NEDELJA        TREBINJE – DUBROVNIK (fakultativno) – TREBINJE 
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik i slobodno vreme za individualne obilaske - Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo... Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 

4. DAN, PONEDELJAK        BEOGRAD 
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 7 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FNT